Facebook

Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies van Eddy's Sushi Venlo

5 sterren na 69 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig geweldig geweldig

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede grote rollen sushi. Goede balans tussen de ingrediënten en smaak

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super! Absolute aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel fijn dat de sushi bezorgd word. Dame hield netjes afstand bij bezorging. De sushi was echt heerlijk ! Voor herhaling vatbaar !!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom héérlijk! Bezorger was wat later,maar ik werd netjes gebeld! Top....

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!! Lekkere sushi. Gevarieerde toppings. Alleen al de opmaak is een feestje om naar te kijken. En het smaakt zoals het eruit ziet. Ik ben fan. Porties zijn wel wat groot om in 1x in je mond te stoppen. 😉

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal weer heerlijk en meer dan voldoende!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer een plaatje hoe het eruit ziet .Erg lekker echt en aanrader.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi kwam ruim voor de gekozen bezorgtijd (+-1,5 uur). Met het warme weer is dit niet fijn nu wij pas later zouden eten omdat niet alle eters al thuis waren. Ongeveer 5 a 10 minuten voor de bezorging waren we zelf pas thuis. De chips etc. op de sushi waren inmiddels taai/slap geworden. De sushi daarentegen was echt overheerlijk! Dit maakte veel goed.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het super! Lekker, gezond, verse en goede kwaliteit producten.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, heerlijke sushi! We hebben genoten van de Lovebox!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker maar bestelling was er al om 17.25 uur ipv de tijd die ik gereserveerd had namelijk 18.15 uur.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk, alleen mag het formaat wat kleiner

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd super lekker! Hele vriendelijke bezorgers. Eten is super vers en met zorg klaar gemaakt.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen woorden voor. Buikje vol en heerlijk gegeten!!!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zakjes sojasaus moet je per stuk betalen. Ik heb er 4 betaald en maar 2 bezorgd gekregen.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld. Toen de bezorger de bestelling kwam brengen bleek de pokebowl hier niet bij te zitten, de bezorger gaf aan dat ik even moest bellen. Vriendelijke vrouw aan de telefoon gehad die aangaf dat de pokebowl over een uurtje kon worden bezorgd. Pokebowl kwam netjes binnen de tijd met een fles wijn om excuses aan te bieden. Sushi rollen en pokebowl waren erg groot en lekker, we hadden 4 rollen en 1 pokebowl besteld voor 2 personen wat achteraf erg veel bleek te zijn. We hebben net dus nog lekker kunnen smullen van de overgebleven sushi. Topservice, ik zal zeker nogmaals bestellen!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi, no doubt. Bezorger kwam om 17:00 ipv de besteltijd 17:45. Beter te vroeg dan te laat natuurlijk. Gelukkig was ik thuis dus geen probleem!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Makkelijk te bestellen en etjes op tijd geleverd

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd top kwaliteit, lekkerste creatiefste en meest verse sushi in de regio, ook bij bezorging!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi handig in een klik en ze komen het je brengen geweldig

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer eerder thuis laten bezorgen, echter deze keer was de sushi niet zo fris, alles was wat slapjes en de guacamole was verkleurd. De smaak was wel goed maar het maakte het net wat minder. Wellicht de volgende keer maar weer gewoon bij Motown gaan eten, dan is het vers en de kosten zijn hetzelfde.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en heel goed verzorgd. Het werd alleen bijna een half uur eerder gebracht dan besteld was.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendeliik en op tijd geleverd, zag er heel mooi uit en smaakte over heerlijk. Voor ons de eerste keer dat wij bestelde maar zeker niet de laatste keer.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crunch en zoete aardappelchips waren helaas al zacht. Voor de rest was het weer heerlijk!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superduper

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer tijd voor Eddy’s Sushi vandaag. 😎 Nieuwe maandspecial geprobeerd. Was zoals altijd héééérlijk😄👍👍 En wat ziet deze er prachtig uit!❤️ Dankjewel Motown Steaks 'n Sushi voor de speciale roll in hartvorm 😄 We hebben weer genoten 🍷

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heeeeerlijk zoals altijd !

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Goed verzorgt en op tijd bezorgd. Het was smullen! We hebben ervan genoten! Tot een volgende keer!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk !

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 1 uur en 15 minuten te vroeg. We weten dat we een half uur marge moeten nemen met de tijd, maar dit was wel een erg groot verschil. Gelukkig waren we net thuis. Hebben het in de koelkast gezet tot dat we konden eten.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al diverse keren besteld. Telkens heerlijk, ziet er goed verzorgd uit en stipte levering thuis.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en de variatie is groot.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heerlijk!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als altijd super lekker

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk echt een aan rader!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en goed op tijd bezorgd, zelfs een half uur eerder. Top gedaan.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Bezorging netjes op tijd (ietsjes te vroeg maar beter als te laat :) ) Jammer dat er niet standaard chopsticks bij zaten, die moesten we schijnbaar erbij bestellen. Nu weten we dit voor de volgende keer.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top. Vorige keer ruim 40 minuten te laat, nu 45 minuten te vroeg. Was helemaal prima.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en perfect op tijd bezorgd!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging iets verlaat maar voor de rest in 1 woord SUPER!!!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Eten was heel erg lekker en luxe. Zoals altijd!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en ziet er mooi uit!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een uur te laat. Veggie kip was mwah.. wel lekker

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom suuuuuper lekker!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowl waren heerlijk. De sushi mag wat compacter, viel te snel uit elkaar. Los daarvan, ze smaakten prima!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer voortreffelijk, lekker vers, mooi geserveerd. Vandaag de eerste keer een poké gehad, complimenten Alleen waren ze erg vroeg... een half uur eerder dan de verwachte bezorgtijd. Gelukkig was er iemand thuis😉

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en nette levering! Netjes op tijd, vriendelijk, vers.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating