Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies

5.0
Yvonne
2 februari 2023

Superlekker, beste sushi uit de regio!!!

S. van Helden
31 januari 2023
Maikel Janssen
30 januari 2023

Kwaliteit was niet wat we gewend zijn, heb via het contact formulier op jullie site al laten weten wat er mis was. M.v.g maikel janssen

Sanne van der Weerden
30 januari 2023

Heerlijke sushi Bezorging top, precies op het afgesproken tijdstip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ine
15 januari 2023

Was zeer lekker allemaal

Martin Ebisch
9 januari 2023

Rollen zijn erg lekker maar wel groot, niet 1-haps.

Cindy
9 januari 2023

Bezorging is altijd op tijd. De sushi is altijd heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.J.
7 januari 2023

Heerlijke sushi! Super fijn dat jullie, nadat ik telefonisch contact op had genomen met de bezorglijn, de bestelling bij de buren af wilden geven. Thanks!

Kim
6 januari 2023

Wederom heerlijk!

Marta
6 januari 2023

De sushi was weer heerlijk! Dankjewel daarvoor. 🥰

Tom Swinkels
4 januari 2023

De sushirollen waren vers en zeer smaakvol. Ook zijn de spareibs aan te bevelen. Bezorging was er exact op de uitgekozen tijd. Kortom, niets aan te merken!

Opstals
2 januari 2023
anjo van crooy
2 januari 2023

t was heerlijk zoals altijd van eddy

Marika
1 januari 2022

Bezorger was 1 uur te vroeg,gelukkig waren we net thuis,snap dat wel op oudejaarsavond ;) De sushi rollen zijn erg lekker maar aan de grote kant

Smeets
1 januari 2022
Ingrid
31 december 2022

Echt zoooo lekker! Besteld paar dagen vantevoren en goed aangekomen. TOP

Kurt
30 december 2022

Heerlijk en een genot voor het oog! Nadeel is de grootte; eet iets minder comfortabel met chopsticks 🥢

Ronald van Drenth
28 december 2022
J.de Bruijn
27 december 2022

Een zeer goed uitziend en smakelijk product . Mooi op tijd bezorgd , en voor herhaling vatbaar .

Elle tielen
25 december 2022
Marli
25 december 2022

Beste Eddy's, normaal eten we heel graag bij jullie, en het was ook erg lekker. Maar we zijn met 3 man niet lekker geweest erna, diaree en braken. Waarschijnlijk van de garnalen, want die heeft de vierde persoon niet gehad. Ik weet niet of jullie hier meer meldingen over hebben gehad?

Renee
18 december 2022

Heerlijke sushi en de gepofte aardappels zijn ook fan-tas-tisch! Bezorging zelfs eerder dan gevraagd. Kortom weer een top ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
17 december 2022
Kim Derix
17 december 2022

Altijd goed op tijd en super lekker

Van Enckevort
7 december 2022

Wederom top! Mooi op tijd en smiddags bericht doordat er een item op was. Jullie kwamen zelf met vervanging hiervan. Goede service

Sandra
6 december 2022

Het eten was lekker, maar we hadden te weinig. Er stond aangegeven voor 4 volwassenen en 4 kinderen dus gingen we ervan uit dat dit genoeg was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieke Timmermans
6 december 2022

Het was super lekker, we hadden de bezorgtijd van 17.15 maar ze belde al om 16.15 of ik thuis was, stapte net uit de bus en moest nog even naar huis fietsen. Maar netjes dat ze even belde om het te melden 😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shanty Cuijpers
6 december 2022

De sintbox en alles wat wij er bij hadden besteld was heerlijk, ook de wat je in de oven moest verwarmen duurde ook maar 6-8 minuten, de spareribs 19-12minuten, wij hebben vaker bij jullie besteld en thuis laten bezorgen, ook de bezorgtijd was prima, fijn dat je van tevoren een mail krijgt over de bezorgtijd. Dus top, en nogmaals hartstikke bedankt.

Gabriella
5 december 2022

Super lekker, vers en verrassend (krokante stukjes op de sushi), voor herhaling vatbaar!

Maithe Leenders
5 december 2022

Het was heerlijk en zag er weer verzorgd uit. Een tijdje terug een bestelling gedaan waarbij we niet de juiste rollen kregen, kan gebeuren, denk ik dan. Helaas gisteren een bestelling gedaan waarbij 3 van de 4 rollen niet de juiste waren. Dit vind ik toch erg jammer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leontien
4 december 2022
Miek
4 december 2022

Alleen maar complimenten.

Pascalle
2 december 2022

Top zoals altijd!

Marta
30 november 2022

Dank weer voor de lekkere sushi :)

Suzanne
29 november 2022
Philipsen
19 november 2022

Zelfs nog eerder dan de aangegeven tijd!

Bep Versteegen
15 november 2022
Puck
13 november 2022

Kwaliteit achteruit in vergelijking met laatste keer. Porties veel kleiner, bevroren edamame boontjes, smaak achteruit

Cassandra
13 november 2022

Bezorging was een beetje laat, was er een beetje van geschrokken dacht ze komen niet meer. Maar na een belletje zeiden ze dat ze er bijna was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid langerak
12 november 2022

Bakje waar de koekjes in zaten- koekjes omgevallen en topping lag eraf. Bezorger was 30 min te laat.

Susanne
6 november 2022

Om 19:00 aangegeven om eten te willen ontvangen. Werd verplaatst naar 19:30 en kwam pas om 20:15… beetje jammer maar t eten smaakte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
6 november 2022

Gewoon heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
4 november 2022

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
30 oktober 2022
Lei staaks
30 oktober 2022

Erg lekker

Els de Hoog
29 oktober 2022

10 minuten later bezorgd dan gepland. Excursies hiervoor aangeboden gekregen, maar dat was uiteraard niet nodig. 10 minuutjes is echt niks!!

Nicole
29 oktober 2022

Superlekker! En gewoon vriendelijke en tijdige bezorging.

Kim
25 oktober 2022

Wauw wat een plaatje. Voor ons de eerste keer Eddy's Sushi bij ons thuis. Ik had al eerder ergens kennis gemaakt met de heerlijke sushi, zo ook nu wilde ik mijn man er bekend mee maken. Sceptisch en twijfelend zij hij bestel het dan maar een keer, en ja hoor hij is om en heeft heerlijk gesmuld. Alleen hoe het in de doos zit zo mooi en netjes zijn al een dik compliment waardig, daarlangs nog het bezorgen wat jullie zelfs bij ons in Peel en Maas en omstreken vanuit Venlo doen, chapeau!! Wij gaan zeker nog eens bestellen het was weer heerlijk!!

Wijnands
24 oktober 2022

Heerlijk gegeten

Lieke
19 oktober 2022

Sushi was echt heerlijk en de schalen zagen er prachtig uit. Er ontbrak helaas een dessert bij onze bestelling. Gebeld en een half uur later is het ontbrekende dessert alsnog bezorgd. Perfecte service!

Huijs
18 oktober 2022

Ik heb een kadobon besteld. Werd netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

Erni Korsten
15 oktober 2022

Vriendelijke bezorger. Heerlijke sushi.

L. Nellen
12 oktober 2022
Peggy
6 oktober 2022
Joey
28 september 2022
Suzanne
27 september 2022

Top, altijd een feest als Eddy's is geweest 🎊

Jitte van den Beuken
26 september 2022

een uur telaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monic Joosten
25 september 2022

Zou om 17 uur bezorgd worden, om 17.30 belde ze dat ze later zouden zijn. Om kwart voor 6 konden we gaan eten. Wel jammer

Linda
18 september 2022

Sushi kwam meer dan een uur later dan de aangegeven tijd, normaal vind ik dit de lekkerste sushi van allemaal, maar leek wel of het nu niet vers was, rare smaak aan en daarna allebei de hele avond op de wc doorgebracht, kon de kliko in helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wies
18 september 2022
Ruud Peeters
18 september 2022
Berben
17 september 2022
Wouter
16 september 2022

Heerlijke spareribs en Jack potatoes!

Sanne
13 september 2022

Super op tijd en weer heerlijk!

Pascalle schreurs
9 september 2022
Elise Cuijpers
5 september 2022

Ik had een verkeerde rol bij de bestelling zitten helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
2 september 2022
wilbert
30 augustus 2022
Inge Rooijakkers
27 augustus 2022

Helaas was zowel de dragon roll als de chicken roll niet krokant zoals we van jullie gewend zijn. De garnaal en kip was erg slap, waardoor het niet echt lekker was.

Suzan
23 augustus 2022

Nergens beter, bedankt!

Montfort
23 augustus 2022

Onwijs lekker gegeten!!! De kleuren , de smaak.. we love diner

C&A
21 augustus 2022

Heerlijke en smaakvolle sushi! Tijdige en uiterst correcte bezorging. Sushi is behoorlijk aan de prijs en om fooi vragen tijdens het bestelproces vind ik niet correct en ongepast.

Guus
14 augustus 2022

Alles naar wens, op tijd geleverd en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
11 augustus 2022

Top! 👌🏽

Paulien
5 augustus 2022

De sushi was weer heerlijk! Het zag er weer top uit, echt een feestje! Enig minpuntje was dat we helaas maar voor 2 personen stokjes en sausjes kregen terwijl we met 4 waren.

Berben
3 augustus 2022
Ruud Janssen
2 augustus 2022

Heerlijke sushi, heerlijk van smaken mooi opgemaakt 👌

Smeets
31 juli 2022

Super, zowel het eten als de bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
24 juli 2022

De ene creatie is nog mooier dan de andere. En iedere keer weer een smaakexplosie. Complimenten. Is en blijft de lekkerste sushi in omstreken.

Wilma
24 juli 2022

Pokebowl gehad erg lekker

Femke
19 juli 2022

Snelle service! 15.15u besteld 16.15u bezorgd

D
10 juli 2022
Collin Willems
9 juli 2022

De sushi was super lekker!! Helaas hebben wij 2 verkeerde rollen gekregen, maar alsnog hebben we heerlijk gegeten!

Cindy Hoeben
7 juli 2022

Was wederom super lekker en perfect op tijd!

Noa Gielen
3 juli 2022
Jolanda
2 juli 2022

Rollen zoals altijd erg lekker, maar mogen wel wat strakker gerold worden. Ze vielen deze keer helemaal uit elkaar bij het oppakken.

Mirjam
2 juli 2022

Gemakkelijk vooruitbestellen, goede kwaliteit!

Lizet Gooren
1 juli 2022

Super snelle service en alles heerlijk vers. Genoten 🥰

Roy Vreuls
30 juni 2022

Heerlijk gegeten, warm en koud.

Linda Teeuwen
29 juni 2022

De sushi was erg warm bij bezorging (was natuurlijk ook warm weer) niet gekoeld bezorgd. De rucola op de sushi was dan ook echt verlept. Jammer want normaal is het altijd zo netjes verzorgd. Dit ziet er dan toch wat minder smakelijk uit.. Verder goed met bestellen en vriendelijke bezorger hoor, daar is niets mee

Smeets
26 juni 2022

De sushi lijkt minder vers en wat flauwer dan voorheen. De rijst plakte niet zo goed, sushi viel gemakkelijk uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Coenders
24 juni 2022
Kim
20 juni 2022

Heerlijke vaderdagbox Genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamila
18 juni 2022
Kim Derix
17 juni 2022

Top zoals altijd!!

Jetty
14 juni 2022

Kwaliteit. Perfect. Bezorging zeer vriendelijk en netjes. Bedankt!

T.van den Berg
12 juni 2022
Danielle Smits
6 juni 2022
Maikel
5 juni 2022
Erik
4 juni 2022

Erg lekker en meer dan voldoende. Bezorging minder. Kwamen 3 kwartier te vroeg. Zo heeft tijd aangeven geen nut.

Danielle
26 mei 2022
Vaessen
26 mei 2022

Chicken mexican roll waren de chips taai. Edame boontjes zat 1 boontje bij dat niet meer goed was. Nagerechtje wat weinig saus en weinig vruchtjes.

Fam Brueren
24 mei 2022

Eten is zoals verwacht: gewoon goede kwaliteit. Bezorging was haast exact als vantevoren aangegeven. Niets te klagen!

Nena
23 mei 2022

De sushi was helaas een half uur telaat.. ook waren de chips van de Mexican chicken erg taai.. verder wel heerlijk gegeten, bedankt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smeets
22 mei 2022

Al een hele tijd vaste klant en altijd tevreden. Vandaag liet de kwaliteit echt na: het zag er niet vers uit en de sushi was niet meer koud bij bezorging, was echt te warm. Komt kwaliteit en smaak niet ten goede. Maar nogmaals: anders altijd héél tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Darina Koning
22 mei 2022

Niet wat ik van jullie gewend ben. Regelmatig bestel ik bij jullie en de kwaliteit is altijd perfect! Helaas was gister het koekje helemaal ingestort en door de war (jammer, want ik wilde mijn man kennis laten maken met de prachtige creatie) en de bezorging 25 minuten te vroeg (paar minuutjes hou ik altijd wel rekening mee, maar nu was ik er zelf nog niet). Ik werd gebeld door een nummer uit bulgarije wat argwaan wekte, maar dit bleek een Engelstalige bezorger te zijn. Daar waar iedereen altijd even wacht, heeft hij het eten bij de receptie (we zitten op de camping) afgegeven. Nogmaals, altijd erg tevreden, maar wilde dit toch even mee geven. Groetjes, Darina

L. Nellen
15 mei 2022

Sushi viel snel uit elkaar. Was niet strak gerold!

Henk Gommans
8 mei 2022
Liz
3 mei 2022

Bedankt voor de goede service!

Marco
3 mei 2022

Uitermate klantvriendelijk en zeer behulpzaam!

Loes
1 mei 2022

Weer heerlijk gesmuld van de lekkere sushi

Mariana
30 april 2022

Gewoon super 🙏🏻🙌🏻

Prudon
29 april 2022

Perfecte service en heerlijk eten

Maud
28 april 2022
Danique
27 april 2022

Heerlijke sushi, goed gevuld, goede kwaliteit. Waar voor je geld. Genoten!

Daisy
26 april 2022

We hebben de sushi burito's besteld. Ik wist niet goed wat ik me er bij voor moest stellen, maar wat waren ze ongelofelijk lekker! Die bestellen we zeker vaker, echt van genoten!

Malou
24 april 2022

Dankjewel voor de heerlijke fles wijn!

Tamara
23 april 2022
Silke
23 april 2022

Besteld voor bezorging om 17.15uur. Uiteindelijk werd het pas om 18.20 uur bezorgd. Bezorgint viel erg tegen.

Manon Hakens
22 april 2022

Heerlijke sushi, mooi gepresenteerd, royale portie. Het was weer smullen. Bezorging was later als aangegeven, maar hier belden ze netjes voor op dat ze vertraagd waren.

Wendy
22 april 2022

Wederom (net als altijd) HEERLIJK gegeten en genoten van jullie sushi.

Annemie
18 april 2022
Luuk Verhaegh
18 april 2022
Mark Maassen
14 april 2022
Victoria Mittelstadt
12 april 2022

Het was heerlijk!

L Basten
9 april 2022

Geen opmerkingen/ verbeterpunten......alleen maar complimenten. De Bestelling zag er keurig verzorgd uit. De service/ bezorgster was sociaal vaardig en klantvriendelijk. En bovenal.....het smaakte weer overheerlijk! We hebben wederom genoten (zoals altijd)!

Leon
3 april 2022

Wederom top, lekker gegeten. Is er ook een Eddy's special wine bij het eten. Weet zeker dat ook dat perfect zou zijn. Thanks for the Sushi. Kids en wij hebben weer genoten. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
30 maart 2022
Karlijn Vd Zwaan
27 maart 2022

Het was weer heerlijk! Dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. Hanssen
13 maart 2022

Heerlijke sushirollen, 8 grote stukken per rol. Vooral de mango roll ennde surf & turf vonden we erg lekker. Bezorging netjes en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
13 maart 2022
Tom
7 maart 2022

De kwaliteit van het eten is wel eens beter geweest. Bij de sushi moesten we de truffelmayo en pijnboompitten goed zoeken. Hetzelfde geldt voor sommige ingredienten in de poke bowl. Dit is veel beter geweest. We hebben het idee dat door de groei van Eddie’s (massa productie) de kwaliteit helaas achteruit gaat. Bezorging was uiteindelijk 25 minuten later dan gewenst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lissa
6 maart 2022
Sanne
6 maart 2022
Renee Sijben
4 maart 2022
Wen
4 maart 2022

Wederom was het weer heerlijk!

Katelijn
2 maart 2022
Vivian Wassen
27 februari 2022
Kristoff Imschoot
17 februari 2022

Super lekker, heel snelle bezorging en heel vriendelijk! Topper

Peter
13 februari 2022

Creatieve gerechten, goede porties en ook goed vegaassortiment. Wel jammer dat je de gerechten niet per stuk kunt bestellen; dan heb je wat meer diversiteit. Tot slot hadden de stokjes, wasabi en sojasaus van mij niet per persoon in een extra plastic zakje hoeven te zitten; dat is allemaal weer extra afval en anderen doen het er ook los in......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mira Keizer
7 februari 2022

Erg weinig cashewnoten erbij. Alleen maar zo'n kleinere stukjes. Normaal rijkelijker belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
5 februari 2022

Gewoon DE lekkerste sushi. Vanavond heerlijk van genoten met de kids. Was top!!

Janet
5 februari 2022

Heerlijk gegeten!

Mirthe
3 februari 2022

Bestelling kwam goed op tijd aan. Het was heerlijk en lekker veel. Voor herhaling vatbaar 😁

Nicole merks
31 januari 2022

De sushi was weer heerlijk, was wel te laat maar wat fijn was dat er werd gebeld om dit door te geven en de bezorger bood ook nogmaals excuses aan Maar doordat het zo lekker was zijn we de vertraging weer vergeten

Belinda
30 januari 2022

Tis gewoon heerlijk, zoals altijd. En de opmaak…..prachtig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
29 januari 2022

Top, heerlijk, vers en op tijd bezorgt.

Patrick van Vulpen
27 januari 2022
Fleur
26 januari 2022
Janien
23 januari 2022

Was weer super lekker!! Bezorging TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lambeer
23 januari 2022

Gewoon top

Monique Jacobs
23 januari 2022

Ons adres is lastig te vinden via navigatie. Heb bij de bestelling aangegeven waar men moet zijn; dit stond wel op de bestelbon maar niet in de app van de bezorger. Misschien moet de bezorger toch op de bon kijken. Uiteindelijk prima opgelost en gecommuniceerd.

Cassandra
22 januari 2022

Super dit keer wel de goede rollen die ik besteld had. Was weer lekker.

Marlie Kisters
22 januari 2022
Ghielen
21 januari 2022
Tamara
20 januari 2022

Kwaliteit eten prima!

Sascha Strijbos
18 januari 2022
Harold
17 januari 2022

Heerlijk, lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
17 januari 2022

Heldere communicatie, bezorging volgens afspraak, heerlijke sushi. Weer genoten!

Patrick van Vulpen
17 januari 2022
Britt
16 januari 2022
Loes
16 januari 2022

Altijd super goede sushi en fijne bezorging :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter-Paul Ketelings
16 januari 2022

Ik ben heel tevreden over jullie, top kwaliteit en ontzettend lekker

Ans en Leon Kurvers
16 januari 2022

Heerlijk en mooi optijd geleverd

Jeroen
15 januari 2022
Anne
15 januari 2022
Jos Verstappen
15 januari 2022
Maud
15 januari 2022

Heerlijk weer!

Renee
15 januari 2022

Altijd stipt op tijd de bezorging. En het eten lekker vers en mooi verpakt. Een lust voor het oog. Kortom altijd een feestje!

Anne van den Beuken
14 januari 2022
Astrid crins
14 januari 2022

Bedankt wederom voor de heerlijke sushi, mijn oma van 85 heeft genoten ze is helemaal fan van jullie sushi! Top service om samen tot een compromis te komen van levertijd! Groente chipjes apart was een goed idee lekker knapperig. Ik hoop het beste voor jullie in 2022

Rooijakkers
9 januari 2022

We hebben de sushi vaker besteld maar vandaag viel het toch wat tegen. Het leek alsof de schalen in de auto waren omgevallen...het zag er niet zo netjes uit. Er zaten ook geen stokjes/saus bij. Dit was jammer. Het is dat ik deze mail krijg over een beoordeling vandaar dat ik hem invul. Ik hou niet van zeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heddeke
9 januari 2022

Bezorger belde netjes om door te geven dat hij iets later zou zijn. Top!

Sander leggieri
8 januari 2022

Weer super lekkere sushi zoals gewoonlijk. En de bezorger ook super vriendelijk en netjes . Top gewoon voor iedereen een aanrader

Rianne
7 januari 2022

De sushi was heerlijk alleen misten we bij de tsunami rol de zoete aardappel chips. Dat was wel jammer

Susan geurts
2 januari 2021
Fleur
1 januari 2021
Steffie
31 december 2021
Familie Berben
31 december 2021
Imke
29 december 2021

Heerlijk gegeten! Kregen ook nog 3 stukjes brownie erbij, top!

marielle van Dalfsen
29 december 2021

ziet er prachtig uit,smaakt heerlijk alleen sushi te groot en veel te laat bezorgd uur later en als je dan weg moet kun je niet genieten hiervan....jammer van deze ervaring, heel belangrijk om de afgesproken tijd na te komen, vriendelijke groet

Patricia Coenen
28 december 2021

Onze bestelling werd op de juiste tijd bezorgd, het was vers gemaakt en smaakte heerlijk.

Gino Geraads
28 december 2021
Ria
26 december 2021

Heerlijk eten en bezorging was weer sneller als wat was aangegeven. SUPER 👌😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
22 december 2021
Maassen
20 december 2021

Top

Joanna Gregorczyk
20 december 2021
Janssen
19 december 2021

Super bezorging Superlekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvunke
19 december 2021

Magisch. Een fantastische culinaire verrassing voor hele dierbare mensen laten bezorgen. Dankjewelletjes voor dit heerlijke maal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes Keizers
19 december 2021

Heerlijk! Eerder vielen de rollen wel eens uit elkaar en was de chips als garnering al helemaal nat geworden. Rollen waren nu strak en de garnering wordt apart geleverd. Super! Tot de volgende ronde

Ria
15 december 2021

Wauw wat ontzettend lekker! Nog nooit zo'n heerlijke Kip Wrap Roll gehad en de opmaak van de schaal was een feest om te zien. Bezorging was zelfs nog 30 min eerder.

CvD
12 december 2021

Heerlijk gegeten, bestelling ruim op tijd (op een zondag). Toen ik alles uit pakte bleek wel dat er 3 kidsboxen bij de bestelling zaten die wij niet besteld hadden. Nog geprobeerd te bellen op 2 nummers en een mail gestuurd maar niets meer vernomen. Hoop dat iemand anders de boxen niet gemist heeft!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smid
10 december 2021
Monique
10 december 2021

Gewoon yummie

Pascalle
9 december 2021

Weer lekker genoten. Kip in de sushi was een beetje droog, maar verder prima!

Wies Smeets
6 december 2021
Lucienne Couperus
5 december 2021

Beste service, foutje in de bezorging maar uitstekend opgelost en gecompenseerd met een lekker flesje wijn ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
4 december 2021

De app werkt super. Bezorging binnen de tijd zoals in de app wordt aangegeven. En héééérlijke sushi.

Loes
4 december 2021
Jacobs
2 december 2021

Er zou mischien wat meer keus kunnen zijn m.b.t. de bijgerechten. Bv. Gyoza ,tempura garnalen e.d.

Peeters
2 december 2021

De pietenbox was smullen net als de picasso xl garnaal. Tot de volgende!

Anne
1 december 2021
Maud Beurskens - Peeters
28 november 2021
Monique Jacobs
28 november 2021

Heerlijke sushi, ik bestel echt nergens anders dan bij jullie. Netjes op tijd geleverd. Helemaal prima👏👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans
28 november 2021

Erg lekker, goed verzorgd, keurig op tijd geleverd. Aanrader!

Lins Rooijakkers
22 november 2021

Bezorging was helaas 45 min later dan via mail ingepland. Sushi was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico jacobs
20 november 2021

Beste sushi die er is! Is altijd heerlijk!

Smeets
19 november 2021
Sjoerd
15 november 2021

Sushi was heerlijk. Bezorger was alleen één uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal Luijten
15 november 2021

Heerlijk genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
15 november 2021

Jammer dat we 2,5 uur hebben moeten wachten op ons eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
14 november 2021
Loes Heijmans
14 november 2021
Charlot Haenen
6 november 2021

Super! Goed op tijd en heerlijke sushi!

Danny
4 november 2021
Sanne
4 november 2021
Ralf
1 november 2021
Kim
31 oktober 2021

Heerlijk!! De meeste sushi zaken bieden geen zwangerschapsbox aan dus heeeeel blij dat Eddy's deze heeft en het was geweldig! (Nu hopen dat jullie snel in de gemeente Mook en Middelaar gaan bezorgen ;))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peeters
31 oktober 2021

Heerlijke sushi, bezorging top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
30 oktober 2021

Food: Awesome as always.. and a review in English for the nice English speaking delivery guy with the biggest smile on his face! Makes the food even taste better! Have a nice evening you all

Harold Bowers
30 oktober 2021

Lekker en op tijd . Voor herhaling vatbaar 👍

Floor Hermans
29 oktober 2021

Perfect optijd!

Laura notermans
28 oktober 2021

Super bezorging ook hele aardige mensen en de sushi is uiterste de beste ! 🥰

Steven Segal
27 oktober 2021
Britt
24 oktober 2021
harry bos
23 oktober 2021

als altijd super !!!!!

Elvira
23 oktober 2021
P. Bouten
18 oktober 2021
Andrea
18 oktober 2021

Altijd goede kwaliteit en service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smeets
16 oktober 2021
Roger Bruijnen
13 oktober 2021

Top en dankjewel voor het extraatje 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hidde
12 oktober 2021

'Laat' bezorgd, maar dubbel en dwars goedgemaakt met een fles wijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander leggieri
3 oktober 2021

Zoals gewoonlijk weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
2 oktober 2021

Perfecte bezorging. Heerlijke sushi, overheerlijke spareribs & carpaccio! verbeterpunten: sojasaus & stokjes te weinig in verhouding met bestelling.

Bert
2 oktober 2021

Smaak is heerlijk, dikte van rol is aan de (erg) grote maat, zeker als je met stokjes wilt eten zoals dit ook in Japan gedaan word.

Wendy
2 oktober 2021

Eerste keer bezorgen vandaag. Was overheerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Voor rgelmatige herhaling.

Jeroen Beeks
1 oktober 2021

Heerlijk gegeten! We bestellen er zeker nog een keer!

Cindy
30 september 2021

Heerlijke pokebowl en top bezorging!!

Ghielen
29 september 2021

Op alle fronten van smaak tot bezorging helemaal top!

Edward Mooren
27 september 2021

Heerlijk !

Bart van Heugten
27 september 2021
Nabben
27 september 2021
Renee Janssen
27 september 2021

Niks op aan te merken! Onze dochter van 8 die normaal veel spatjes heeft over eten in het algemeen. Gaf jullie sushi een 9! Daar sluiten wij ons helemaal bij aan! Top! ☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lindsey
27 september 2021

Een pokébowl zonder mais besteld. Ondanks dat het zelfs op het bezorgbonnetje stond, zat het er tóch op. Verder de crispy chicken en garnaal helaas niet meer zo crispy. Ten opzichte van andere bestellingen was de kwaliteit helaas dit keer overall wat minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
26 september 2021

Ben beter gewend, behoorlijk achteruitgegaan sinds laatste keer. Op basis wat ik vandaag heb gekregen, bestel ik hier niet meer. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Majo
24 september 2021

Gewoon TOP!!!

Fam vd Kuylen
24 september 2021
A. Hoebergen
19 september 2021

Bezorgtijden was ruim 15 minuten later dan ik aangegeven had. Kwaliteit was ook iets minder dan gewend van Eddy’s. Sushi plakte erg waardoor hij uit elkaar viel en erg veel rijst

Ghielen
18 september 2021
Jolanda
17 september 2021

Geweldig

Paul
16 september 2021

Ontzettend lekker en precies op tijd bezorgd!

Anouk
14 september 2021

Top Sushi, we hebben genoten.

Tim Peeters
12 september 2021

Veel te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cecile Teeuwen
11 september 2021

Top! Heerlijk gegeten!

Gerry Metsemakers
11 september 2021

Goed verzorgd en lekker gegeten. Werd netjes terug gebeld of bestelling half uur later kan. Ook geen probleem. Beter dan zonder te zeggen een half uur later bezorgen.

Esther
10 september 2021

De beste sushi. Echt heerlijk.

Kim
10 september 2021

Heerlijke sushi’s. Spareribs en chicken wings super mals en smaak is top.

Jori
9 september 2021
Bakker
8 september 2021

Het zag er weer super uit. En het smaakte geweldig. We hebben genoten. We miste alleen de stokjes soja en wasabi. Of wordt dat er niet meer bij geleverd? Verder niets aan te merken. Het was top. Dank je wel.

Hoi
4 september 2021
Miriam
30 augustus 2021

Weer heerlijke sushi gehad

Nina
29 augustus 2021

Altijd zeer tevreden, ook nu weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
29 augustus 2021
Simone
29 augustus 2021

Lekker om zo mijn vakantie te beginnen.

Fleur
28 augustus 2021
Yara
28 augustus 2021

Heerlijk👌🏼

P Schreurs
28 augustus 2021

Wederom Genoten tot de allerlaatste hap! Heerlijk, als altijd!!

Barbara
28 augustus 2021
Job van mullekom
23 augustus 2021

Misschien de rollen in meerdere stukken snijden, zodat de stukken iets kleiner zijn. Ze zijn nu af en toe iets te groot om in een keer op te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.