Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies

5.0
L. Nellen
15 mei 2022

Sushi viel snel uit elkaar. Was niet strak gerold!

Henk Gommans
8 mei 2022
Liz
3 mei 2022

Bedankt voor de goede service!

Marco
3 mei 2022

Uitermate klantvriendelijk en zeer behulpzaam!

Loes
1 mei 2022

Weer heerlijk gesmuld van de lekkere sushi

Mariana
30 april 2022

Gewoon super 🙏🏻🙌🏻

Prudon
29 april 2022

Perfecte service en heerlijk eten

Maud
28 april 2022
Danique
27 april 2022

Heerlijke sushi, goed gevuld, goede kwaliteit. Waar voor je geld. Genoten!

Daisy
26 april 2022

We hebben de sushi burito's besteld. Ik wist niet goed wat ik me er bij voor moest stellen, maar wat waren ze ongelofelijk lekker! Die bestellen we zeker vaker, echt van genoten!

Malou
24 april 2022

Dankjewel voor de heerlijke fles wijn!

Tamara
23 april 2022
Silke
23 april 2022

Besteld voor bezorging om 17.15uur. Uiteindelijk werd het pas om 18.20 uur bezorgd. Bezorgint viel erg tegen.

Manon Hakens
22 april 2022

Heerlijke sushi, mooi gepresenteerd, royale portie. Het was weer smullen. Bezorging was later als aangegeven, maar hier belden ze netjes voor op dat ze vertraagd waren.

Wendy
22 april 2022

Wederom (net als altijd) HEERLIJK gegeten en genoten van jullie sushi.

Annemie
18 april 2022
Luuk Verhaegh
18 april 2022
Mark Maassen
14 april 2022
Victoria Mittelstadt
12 april 2022

Het was heerlijk!

L Basten
9 april 2022

Geen opmerkingen/ verbeterpunten......alleen maar complimenten. De Bestelling zag er keurig verzorgd uit. De service/ bezorgster was sociaal vaardig en klantvriendelijk. En bovenal.....het smaakte weer overheerlijk! We hebben wederom genoten (zoals altijd)!

Leon
3 april 2022

Wederom top, lekker gegeten. Is er ook een Eddy's special wine bij het eten. Weet zeker dat ook dat perfect zou zijn. Thanks for the Sushi. Kids en wij hebben weer genoten. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
30 maart 2022
Karlijn Vd Zwaan
27 maart 2022

Het was weer heerlijk! Dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. Hanssen
13 maart 2022

Heerlijke sushirollen, 8 grote stukken per rol. Vooral de mango roll ennde surf & turf vonden we erg lekker. Bezorging netjes en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
13 maart 2022
Tom
7 maart 2022

De kwaliteit van het eten is wel eens beter geweest. Bij de sushi moesten we de truffelmayo en pijnboompitten goed zoeken. Hetzelfde geldt voor sommige ingredienten in de poke bowl. Dit is veel beter geweest. We hebben het idee dat door de groei van Eddie’s (massa productie) de kwaliteit helaas achteruit gaat. Bezorging was uiteindelijk 25 minuten later dan gewenst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lissa
6 maart 2022
Sanne
6 maart 2022
Renee Sijben
4 maart 2022
Wen
4 maart 2022

Wederom was het weer heerlijk!

Katelijn
2 maart 2022
Vivian Wassen
27 februari 2022
Kristoff Imschoot
17 februari 2022

Super lekker, heel snelle bezorging en heel vriendelijk! Topper

Peter
13 februari 2022

Creatieve gerechten, goede porties en ook goed vegaassortiment. Wel jammer dat je de gerechten niet per stuk kunt bestellen; dan heb je wat meer diversiteit. Tot slot hadden de stokjes, wasabi en sojasaus van mij niet per persoon in een extra plastic zakje hoeven te zitten; dat is allemaal weer extra afval en anderen doen het er ook los in......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mira Keizer
7 februari 2022

Erg weinig cashewnoten erbij. Alleen maar zo'n kleinere stukjes. Normaal rijkelijker belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
5 februari 2022

Gewoon DE lekkerste sushi. Vanavond heerlijk van genoten met de kids. Was top!!

Janet
5 februari 2022

Heerlijk gegeten!

Mirthe
3 februari 2022

Bestelling kwam goed op tijd aan. Het was heerlijk en lekker veel. Voor herhaling vatbaar 😁

Nicole merks
31 januari 2022

De sushi was weer heerlijk, was wel te laat maar wat fijn was dat er werd gebeld om dit door te geven en de bezorger bood ook nogmaals excuses aan Maar doordat het zo lekker was zijn we de vertraging weer vergeten

Belinda
30 januari 2022

Tis gewoon heerlijk, zoals altijd. En de opmaak…..prachtig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
29 januari 2022

Top, heerlijk, vers en op tijd bezorgt.

Patrick van Vulpen
27 januari 2022
Fleur
26 januari 2022
Janien
23 januari 2022

Was weer super lekker!! Bezorging TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lambeer
23 januari 2022

Gewoon top

Monique Jacobs
23 januari 2022

Ons adres is lastig te vinden via navigatie. Heb bij de bestelling aangegeven waar men moet zijn; dit stond wel op de bestelbon maar niet in de app van de bezorger. Misschien moet de bezorger toch op de bon kijken. Uiteindelijk prima opgelost en gecommuniceerd.

Cassandra
22 januari 2022

Super dit keer wel de goede rollen die ik besteld had. Was weer lekker.

Marlie Kisters
22 januari 2022
Ghielen
21 januari 2022
Tamara
20 januari 2022

Kwaliteit eten prima!

Sascha Strijbos
18 januari 2022
Harold
17 januari 2022

Heerlijk, lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
17 januari 2022

Heldere communicatie, bezorging volgens afspraak, heerlijke sushi. Weer genoten!

Patrick van Vulpen
17 januari 2022
Britt
16 januari 2022
Loes
16 januari 2022

Altijd super goede sushi en fijne bezorging :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter-Paul Ketelings
16 januari 2022

Ik ben heel tevreden over jullie, top kwaliteit en ontzettend lekker

Ans en Leon Kurvers
16 januari 2022

Heerlijk en mooi optijd geleverd

Jeroen
15 januari 2022
Anne
15 januari 2022
Jos Verstappen
15 januari 2022
Maud
15 januari 2022

Heerlijk weer!

Renee
15 januari 2022

Altijd stipt op tijd de bezorging. En het eten lekker vers en mooi verpakt. Een lust voor het oog. Kortom altijd een feestje!

Anne van den Beuken
14 januari 2022
Astrid crins
14 januari 2022

Bedankt wederom voor de heerlijke sushi, mijn oma van 85 heeft genoten ze is helemaal fan van jullie sushi! Top service om samen tot een compromis te komen van levertijd! Groente chipjes apart was een goed idee lekker knapperig. Ik hoop het beste voor jullie in 2022

Rooijakkers
9 januari 2022

We hebben de sushi vaker besteld maar vandaag viel het toch wat tegen. Het leek alsof de schalen in de auto waren omgevallen...het zag er niet zo netjes uit. Er zaten ook geen stokjes/saus bij. Dit was jammer. Het is dat ik deze mail krijg over een beoordeling vandaar dat ik hem invul. Ik hou niet van zeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heddeke
9 januari 2022

Bezorger belde netjes om door te geven dat hij iets later zou zijn. Top!

Sander leggieri
8 januari 2022

Weer super lekkere sushi zoals gewoonlijk. En de bezorger ook super vriendelijk en netjes . Top gewoon voor iedereen een aanrader

Rianne
7 januari 2022

De sushi was heerlijk alleen misten we bij de tsunami rol de zoete aardappel chips. Dat was wel jammer

Susan geurts
2 januari 2021
Fleur
1 januari 2021
Steffie
31 december 2021
Familie Berben
31 december 2021
Imke
29 december 2021

Heerlijk gegeten! Kregen ook nog 3 stukjes brownie erbij, top!

marielle van Dalfsen
29 december 2021

ziet er prachtig uit,smaakt heerlijk alleen sushi te groot en veel te laat bezorgd uur later en als je dan weg moet kun je niet genieten hiervan....jammer van deze ervaring, heel belangrijk om de afgesproken tijd na te komen, vriendelijke groet

Patricia Coenen
28 december 2021

Onze bestelling werd op de juiste tijd bezorgd, het was vers gemaakt en smaakte heerlijk.

Gino Geraads
28 december 2021
Ria
26 december 2021

Heerlijk eten en bezorging was weer sneller als wat was aangegeven. SUPER 👌😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
22 december 2021
Maassen
20 december 2021

Top

Joanna Gregorczyk
20 december 2021
Janssen
19 december 2021

Super bezorging Superlekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvunke
19 december 2021

Magisch. Een fantastische culinaire verrassing voor hele dierbare mensen laten bezorgen. Dankjewelletjes voor dit heerlijke maal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes Keizers
19 december 2021

Heerlijk! Eerder vielen de rollen wel eens uit elkaar en was de chips als garnering al helemaal nat geworden. Rollen waren nu strak en de garnering wordt apart geleverd. Super! Tot de volgende ronde

Ria
15 december 2021

Wauw wat ontzettend lekker! Nog nooit zo'n heerlijke Kip Wrap Roll gehad en de opmaak van de schaal was een feest om te zien. Bezorging was zelfs nog 30 min eerder.

CvD
12 december 2021

Heerlijk gegeten, bestelling ruim op tijd (op een zondag). Toen ik alles uit pakte bleek wel dat er 3 kidsboxen bij de bestelling zaten die wij niet besteld hadden. Nog geprobeerd te bellen op 2 nummers en een mail gestuurd maar niets meer vernomen. Hoop dat iemand anders de boxen niet gemist heeft!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smid
10 december 2021
Monique
10 december 2021

Gewoon yummie

Pascalle
9 december 2021

Weer lekker genoten. Kip in de sushi was een beetje droog, maar verder prima!

Wies Smeets
6 december 2021
Lucienne Couperus
5 december 2021

Beste service, foutje in de bezorging maar uitstekend opgelost en gecompenseerd met een lekker flesje wijn ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
4 december 2021

De app werkt super. Bezorging binnen de tijd zoals in de app wordt aangegeven. En héééérlijke sushi.

Loes
4 december 2021
Jacobs
2 december 2021

Er zou mischien wat meer keus kunnen zijn m.b.t. de bijgerechten. Bv. Gyoza ,tempura garnalen e.d.

Peeters
2 december 2021

De pietenbox was smullen net als de picasso xl garnaal. Tot de volgende!

Anne
1 december 2021
Maud Beurskens - Peeters
28 november 2021
Monique Jacobs
28 november 2021

Heerlijke sushi, ik bestel echt nergens anders dan bij jullie. Netjes op tijd geleverd. Helemaal prima👏👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans
28 november 2021

Erg lekker, goed verzorgd, keurig op tijd geleverd. Aanrader!

Lins Rooijakkers
22 november 2021

Bezorging was helaas 45 min later dan via mail ingepland. Sushi was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico jacobs
20 november 2021

Beste sushi die er is! Is altijd heerlijk!

Smeets
19 november 2021
Sjoerd
15 november 2021

Sushi was heerlijk. Bezorger was alleen één uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal Luijten
15 november 2021

Heerlijk genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
15 november 2021

Jammer dat we 2,5 uur hebben moeten wachten op ons eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
14 november 2021
Loes Heijmans
14 november 2021
Charlot Haenen
6 november 2021

Super! Goed op tijd en heerlijke sushi!

Danny
4 november 2021
Sanne
4 november 2021
Ralf
1 november 2021
Kim
31 oktober 2021

Heerlijk!! De meeste sushi zaken bieden geen zwangerschapsbox aan dus heeeeel blij dat Eddy's deze heeft en het was geweldig! (Nu hopen dat jullie snel in de gemeente Mook en Middelaar gaan bezorgen ;))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peeters
31 oktober 2021

Heerlijke sushi, bezorging top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
30 oktober 2021

Food: Awesome as always.. and a review in English for the nice English speaking delivery guy with the biggest smile on his face! Makes the food even taste better! Have a nice evening you all

Harold Bowers
30 oktober 2021

Lekker en op tijd . Voor herhaling vatbaar 👍

Floor Hermans
29 oktober 2021

Perfect optijd!

Laura notermans
28 oktober 2021

Super bezorging ook hele aardige mensen en de sushi is uiterste de beste ! 🥰

Steven Segal
27 oktober 2021
Britt
24 oktober 2021
harry bos
23 oktober 2021

als altijd super !!!!!

Elvira
23 oktober 2021
P. Bouten
18 oktober 2021
Andrea
18 oktober 2021

Altijd goede kwaliteit en service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smeets
16 oktober 2021
Roger Bruijnen
13 oktober 2021

Top en dankjewel voor het extraatje 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hidde
12 oktober 2021

'Laat' bezorgd, maar dubbel en dwars goedgemaakt met een fles wijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander leggieri
3 oktober 2021

Zoals gewoonlijk weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
2 oktober 2021

Perfecte bezorging. Heerlijke sushi, overheerlijke spareribs & carpaccio! verbeterpunten: sojasaus & stokjes te weinig in verhouding met bestelling.

Bert
2 oktober 2021

Smaak is heerlijk, dikte van rol is aan de (erg) grote maat, zeker als je met stokjes wilt eten zoals dit ook in Japan gedaan word.

Wendy
2 oktober 2021

Eerste keer bezorgen vandaag. Was overheerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Voor rgelmatige herhaling.

Jeroen Beeks
1 oktober 2021

Heerlijk gegeten! We bestellen er zeker nog een keer!

Cindy
30 september 2021

Heerlijke pokebowl en top bezorging!!

Ghielen
29 september 2021

Op alle fronten van smaak tot bezorging helemaal top!

Edward Mooren
27 september 2021

Heerlijk !

Bart van Heugten
27 september 2021
Nabben
27 september 2021
Renee Janssen
27 september 2021

Niks op aan te merken! Onze dochter van 8 die normaal veel spatjes heeft over eten in het algemeen. Gaf jullie sushi een 9! Daar sluiten wij ons helemaal bij aan! Top! ☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lindsey
27 september 2021

Een pokébowl zonder mais besteld. Ondanks dat het zelfs op het bezorgbonnetje stond, zat het er tóch op. Verder de crispy chicken en garnaal helaas niet meer zo crispy. Ten opzichte van andere bestellingen was de kwaliteit helaas dit keer overall wat minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
26 september 2021

Ben beter gewend, behoorlijk achteruitgegaan sinds laatste keer. Op basis wat ik vandaag heb gekregen, bestel ik hier niet meer. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Majo
24 september 2021

Gewoon TOP!!!

Fam vd Kuylen
24 september 2021
A. Hoebergen
19 september 2021

Bezorgtijden was ruim 15 minuten later dan ik aangegeven had. Kwaliteit was ook iets minder dan gewend van Eddy’s. Sushi plakte erg waardoor hij uit elkaar viel en erg veel rijst

Ghielen
18 september 2021
Jolanda
17 september 2021

Geweldig

Paul
16 september 2021

Ontzettend lekker en precies op tijd bezorgd!

Anouk
14 september 2021

Top Sushi, we hebben genoten.

Tim Peeters
12 september 2021

Veel te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cecile Teeuwen
11 september 2021

Top! Heerlijk gegeten!

Gerry Metsemakers
11 september 2021

Goed verzorgd en lekker gegeten. Werd netjes terug gebeld of bestelling half uur later kan. Ook geen probleem. Beter dan zonder te zeggen een half uur later bezorgen.

Esther
10 september 2021

De beste sushi. Echt heerlijk.

Kim
10 september 2021

Heerlijke sushi’s. Spareribs en chicken wings super mals en smaak is top.

Jori
9 september 2021
Bakker
8 september 2021

Het zag er weer super uit. En het smaakte geweldig. We hebben genoten. We miste alleen de stokjes soja en wasabi. Of wordt dat er niet meer bij geleverd? Verder niets aan te merken. Het was top. Dank je wel.

Hoi
4 september 2021
Miriam
30 augustus 2021

Weer heerlijke sushi gehad

Nina
29 augustus 2021

Altijd zeer tevreden, ook nu weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
29 augustus 2021
Simone
29 augustus 2021

Lekker om zo mijn vakantie te beginnen.

Fleur
28 augustus 2021
Yara
28 augustus 2021

Heerlijk👌🏼

P Schreurs
28 augustus 2021

Wederom Genoten tot de allerlaatste hap! Heerlijk, als altijd!!

Barbara
28 augustus 2021
Job van mullekom
23 augustus 2021

Misschien de rollen in meerdere stukken snijden, zodat de stukken iets kleiner zijn. Ze zijn nu af en toe iets te groot om in een keer op te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kessels
18 augustus 2021

Heerlijk vers en super kwaliteit! Aanrader!

Monique
15 augustus 2021

Altijd goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
10 augustus 2021
K
8 augustus 2021

45 minuten moeten wachten op de bezorger, afhandeling was matig.

Cassandra
5 augustus 2021

Ik denk dat ik 1 verkeerde rol erbij had ik had 2 blauwe rollen besteld en had er maar 1 dus ik denk zelf dat ik de mixed fish rol niet heb gekregen. Maar de Picasso xl. Ze waren wel erg lekker maar denk dat ik nu dus 1.5 te veel heb betaald omdat ik 1 verkeerde rol had.

LeSte
31 juli 2021

Netjes en op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger. Sushi zoals je van Eddy mag verwachten, erg lekker!!

Ruud
28 juli 2021
B.V.
26 juli 2021
Els Tielen-Leenders
23 juli 2021
Vera Staaks
23 juli 2021

Werkelijk waar fantastisch! Ik had iets teveel besteld omdat ik zo graag Eddy’s koekjes wilde proberen, dus daar had ik wat van over. Zojuist heb ik deze aan mijn schoonouders gegeven, ze hebben ervan gesmuld en gaan morgen een bestelling bij jullie doen!! Dus jullie hebben er twee nieuwe fans bij.

Marlie Kisters
21 juli 2021
Yvonne
21 juli 2021
P. Bouten
17 juli 2021

Top service, top kwaliteit!

Daan Duijf
11 juli 2021

Het eten proefde verbrand.. Zaten ook verbrande stukken tussen. Normaal is het wel altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
10 juli 2021
A. Verhalle
7 juli 2021
JOLANDA
5 juli 2021

1e keer thuis laten bezorgen ...was perfect op tijd en eten is net als in het restaurant...fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
1 juli 2021

De pokebowl was fantastisch 🤩. De toetjes zijn ook geweldig! Service is top! Echt genieten altijd!!

S
27 juni 2021

Top! Geen op-of aanmerkingen. Lekker gerecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shirley
27 juni 2021

Toppie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Feijen
26 juni 2021

Heerlijk gegeten, maar de verhouding van vis mag wat meer zijn in de rollen

Marta
25 juni 2021
Jolanda
20 juni 2021

Was weer erg lekker, zoals altijd! Minpuntje: de rollen waren erg los gedraaid. Vielen al half uit elkaar bij het oppakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
20 juni 2021
Carolien
19 juni 2021

Heerlijke Pokébowls!

Ron
18 juni 2021

Beste Sushi in de regio!

Chantal Claessens
13 juni 2021

Mooi op tijd en weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chrisje Uitvlugt
11 juni 2021

Lekker zoals altijd

Evy Mooren
11 juni 2021
Wilma
10 juni 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten

Chantal Wilms
10 juni 2021

Wederom top!!

Joy Hogg
9 juni 2021

Fantastisch !

Mila
6 juni 2021
Simone
5 juni 2021

Super lekkere sushi en de bezorging precies op het afgesproken tijdstip!

Pschreurs
4 juni 2021
Els Tielen-Leenders
3 juni 2021

Zoals altijd super lekker en goed verzorgd@

Patrick
2 juni 2021

Ontzettend lekker gegeten!

Roy Brueren
2 juni 2021

Over de kwaliteit geen discussie. Die is gewoon top. Echter moet je wel bereid zijn er goed voor te betalen.

Manon
1 juni 2021

Het eten was heerlijk! Echt op en top genieten. Bezorging was 20 minuten later als afgesproken, maar kan me drukte voorstellen.

Simone
30 mei 2021

Als je man vergeten is om eten uit de diepvries te halen, is het handig om Eddy bij de hand te hebben. En ze lusten het allemaal 😉

Kim
29 mei 2021

Heerlijk en op tijd geleverd

Sitske
25 mei 2021

Was zo als altijd erg lekker!

Monique
24 mei 2021
Liz
24 mei 2021

Het was weer Heerlijk!

Marion Verkoelen
24 mei 2021
L. Nellen
23 mei 2021
Shirley
23 mei 2021

Erg lekker! Werd netjes gebeld dat ze iets later waren! Vonden wij niet nodig maar super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
23 mei 2021

Sushi was uitstekend, en de spareribs waren een van de beste die ik tot nu toe gehad heb. Lekker mals, de saus was verrukkelijk, en makkelijk klaar te maken. Ook de jack potato erbij was heerlijk!

A. Peetets
22 mei 2021
R Gubbels
22 mei 2021

Wederom heerlijk genoten en top service

E Janssen
22 mei 2021

De smaken zijn top, het ziet er overheerlijk uit en zo is de smaak ook. Enkele nadeel (maar dat is zeer persoonlijk) is dat ze zo groot zijn dag je ze niet in 1x op kunt eten.

Leonie
18 mei 2021
Caroll Sieders
17 mei 2021

Wederom waanzinnig lekkere sushi ❤️

Marius
16 mei 2021

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eefje
16 mei 2021

Zo lekker en vers! Vandaag voor de eerste keer een poke bowl bij de bestelling, echt een aanrader. Sushi's en spareribs ook aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Gijpmans
14 mei 2021

Wederom heerlijke Sushi van Eddy’s Sushi. En dat perfect op tijd bezorgd op het prachtige vakantiepark BreeBronne. Dubbel genieten.

Eveline Scholtens
13 mei 2021
Theulen
13 mei 2021

Het eten was weer voortreffelijk! De bezorging was perfect op tijd! Wat is het een genot om bij jullie te bestellen!

Luc
11 mei 2021
Dennis
10 mei 2021

Heerlijk! Smaakvol en vers.

Leo Giesen
9 mei 2021

Het is allemaal perfect, het ziet er ook zo uit als op het plaatje. Ook bezorging was prima. Er werd gebeld dat de bestelling 15 minuten later aankwam.

Annemie
8 mei 2021
Lisa Janssen
6 mei 2021

Wat eerder dan verwacht ontvangen (aangegeven 18:00, mail zei 17:45 en bezorging was om 17:30) maaarrrr gelukkig is m’n vriend niet begonnen terwijl ik nog niet thuis was en het was wederom heerlijk, hoge kwaliteit sushi en we bestellen al enige tijd nergens anders meer (want dat valt allemaal tegen vergeleken met Eddy’s sushi). Dikke kus voor deze toppers!

Veerle van Horssen
4 mei 2021

Het was heerlijk! We hebben genoten.

Anja
3 mei 2021

Super lekker. Maar van ons allemaal mogen de sushi stukken velen malen kleiner gesneden worden. Zijn nu echt veel te dik. Verder geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Cox
2 mei 2021

Heerlijke gerechten en altijd op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
1 mei 2021

De sushi was heerlijk zoals altijd. Echter helaas tot 2x toe haren gevonden in de sushi..

Simone
27 april 2021

Perfect! Superrr lekker en helemaal afgeleverd op tijd in Helden!!

Janien Peeters
27 april 2021

Het was zoals altijd weer heerlijk!! En perfecte bezorging!

San
18 april 2021

Het was weer heerlijk, het zag er top uit, en het werd bezorgd door een vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sas
17 april 2021
Joy Hogg
17 april 2021

Fantastisch!

Monique
17 april 2021

Heerlijke toevoeging die toetjes!

Nicole Tillemans
11 april 2021
L H
11 april 2021

Heerlijk gegeten en top bezorging weer

Meijel
11 april 2021

Het was weer ontzettend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie-Louise de Jong
11 april 2021

Wederom heerlijk! Heel smaakvol👌🏻Ook de spareribs vielen goed in de smaak. Super service, super eten ❤️

Lsluger
9 april 2021

Billige tent; koop je voor €120 aan sushi en zijn ze te billig om er een beetje gember bij te doen. De tonijn en zalm lapjes zijn net vloeitjes; heel dun. Daarnaast wordt er veel te veel rijst in de gerechten gebruikt.

Gerald
9 april 2021

Precies op tijd , lekkere iets te grote sushi en de lekkerste sparerib ooit😀

anjo van crooy
6 april 2021

t was heerlijk zoals altijd mijn complimenten aan eddy en personeel groetjes Anjo van crooy

Lilian
5 april 2021

Keer op keer weer lekker!

Cuijpers
5 april 2021

De bezorging was top, en alles was heerlijk.

Ad
5 april 2021

Grote rollen rijst maar mager gevuld. Smaak is zeer goed. Verzorging zeer goed. Poké Surf & Turf helaas weinig variatie in de bowl. Carpaccio in elkaar verkleefd als een grote massa, jammer. Ik hoop de volgende ronde beter en op naar de 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald Lijssen
4 april 2021

Het was heeeeerlijk. Top service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
4 april 2021
Monique
4 april 2021

Hopelijk blijft het minimale bestel bedrag €18. Dan kun je in je eentje tenminste ook bestellen zonder 'teveel' te moeten bestellen. Heerlijk gegeten alweer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
3 april 2021

Super kwaliteit! Heerlijk gegeten.

giesen
3 april 2021

Voor de eerste keer bij jullie besteld. Het zag er goed uit en was erg lekker. We zullen zeker vaker bij jullie bestellen. Ook de bezorging was perfect

jacobs
1 april 2021

Héérlijk gegeten !!! alles lekker vers Vriendelijke bezorging...zeker voor herhaling vatbaar

sandra th
1 april 2021

Het was weer heerlijk!!

Simone
1 april 2021

Het was weer lekker, hopelijk snel in het restaurant. Voor nu fijne drukke paasdagen.

Els
1 april 2021

Goede kwaliteit en netjes bezorgd zoals altijd.

Talens
31 maart 2021

Heerlijke sushi, elke keer weer genieten!!! Ik heb wel even een paar tips. Ik heb de crunchy chicken besteld. Maar de saus is wel voor kinderen erg pittig. 2 van de 3 konden het niet eten. De tonijn sushi was in een papieren bakje geleverd. Maar de sushi blijft er aan plakken waardoor het uitelkaar viel en daardoor bestek moet pakken om de rest los te maken. Wat leuk de paaseitjes🥰

Nina
28 maart 2021

Pokébowl zeker de moeite waard, kan geen enkele tegenop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
28 maart 2021

Ongelofelijk lekker! Petje af ook voor de bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander leggieri
28 maart 2021

De sushi was heerlijk 😋 lekker bereid en smaakvol. Netjes volgens afgesproken tijd afgeleverd door vriendelijk personeel. Echt een aanrader

Gubbels
27 maart 2021

Weer heerlijk zoals altijd ;-)

Caroll
27 maart 2021

Super lekkere sushi!

anne
27 maart 2021

voor gasten "gekookt", gelukkig uit besteed aan Eddy's, die kan veel lekkerder koken dan ik

Anita Daniels
26 maart 2021

Hele dikke prima. Ik bestel vaak hetzelfde, salmon rol en dragon rol. Heerlijk..! Misschien een idee om eens een stukje van een andere rol erbij te doen..zodat er geproeft kan worden.! Leuk de paaseitjes vandaag erbij😁

Sem
26 maart 2021

Perfect

Nes
23 maart 2021

Lekkere spareribs! Bezorging was netjes op tijd en de bezorgster was heel vriendelijk! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mira Keizer
22 maart 2021

Belangrijk om vooraf te weten is dat we al vele malen en met regelmaat bij jullie hebben besteld dus deze ervaring voortkomt uit t feit dat het nu anders leek dan anders. Bij de kiprollen waren de kipstukjes minder krokant dan normaal. Ze leken wat "glibberiger". Daar hou ik persoonlijk niet zo van. De sushi rijst was droger dan normaal waardoor de sushi vooral uit elkaar viel en echt wat droog in de mond aanvoelde. Wat ik jammer vind is dat er maar zo weinig soja saus bij de bestelling zit. We hadden 2 zakjes op 4 rollen. Zie dit a.u.b. als feedback. We hebben geen slecht woord over jullie of jullie service en zullen ook zeker bij jullie blijven bestellen, alleen smaakte het gisteren niet zo goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
21 maart 2021

In een woord; fantastisch. Op tijd geleverd, heerlijke sushi en zonder enig probleem mijn bestelling last minut kunnen uitbreiden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmee
20 maart 2021

Heerlijk gegeten, helaas was de sushi nogal in de box gemixt en omgevallen. zag er niet zo goed uit maar smaakte prima.